hosting en beheer website in purmerend first impression design

Hosting en beheer

Een goed bereikbare website is een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Dit betekent dat onze ondersteuning niet eindigt bij het opleveren van uw website: ook voor webhosting, nazorg en technisch beheer bent u bij First Impression Design aan het juiste adres.

Wij verlenen de volgende beheerdiensten:

Webhosting
Wij zorgen ervoor dat uw website zichtbaar wordt op het internet. Wij bieden verschillende webhosting oplossingen, afhankelijk van uw eisen en wensen met betrekking tot beschikbaarheid en beheer van uw website.
Domeinbeheer
Het starten van een onderneming begint met een doemeinnaam. Wij kunnen u adviseren over een geschikte domeinnaam, uw domein registreren en beheren. Uiteraard zorgen wij dat uw domeinnamen op correcte wijze worden doorgestuurd.
Technisch beheer

Uw website 24/7 online en technisch up-to-date. Wat is hiervoor nodig? Een recente backup van uw website, actuele versies van softwarecomponenten en preventief onderhoud om te voorkomen dat uw website wordt gehackt.

Door het technisch beheer van uw website door ons te laten verzorgen kunt u zich zorgeloos bezig houden met uw onderneming!

Laatste Tweet

Twitter response: "Invalid or expired token."

Totaalpakket

All-in-one service! Al uw grafische producten
en diensten in een hand. Geen problemen in
de afstemming tussen verschillende leverancierstotaalpakket webdiensten

Contact

Zuiderweg 109, 1461 GG Zuidoostbeemster